Lars Lilholt Band


Friluftsscenen i Indelukket, Silkeborg

Lørdag den 27. August 2022


Billetter køber du her !


Arr.: Koncerter i Silkeborg

 

”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de

hver sommer turneret landet rundt, og 2022 er ingen undtagelse.


Det otte mand store orkester er en altid meget solid og velspillende maskine.


Det er medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store.


Tjek bl.a. live albummet der udkom i efteråret 2019 - “LIVE PÅ SMUKFEST"

Genren, som er et dejligt mix af folk, pop og rock, kaldes også moderne folkemusik.

Bandet er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerte har været forskellige.


Derfor har både kapelmesteren og bandet formået at holde sig på toppen. Det er netop også derfor at de år efter år kan trække et stort publikum til koncerterne, og med 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner det også om Lilholt´spopularitet.


I 2021 fik Lars uddelt 2 priser: Dansk Musiker Forbunds hæderspris for sit mangeårige virke, samt Årets Steppeulv, som er musikkritikernes pris der hylder sangskriverværket hos Lars Lilholt.


Desuden er bandet i skrivende stund nomineret til en DMA som årets Roots Live navn.

 

Denne nominering hentyder til at Lars Lilholt Band er et fok-rock band. Altså et rockband som har holdt fast i rødderne til folkemusikken.

Lars og bandets faste SoMe ansvarlige, Frank Rosgaard, fik også seks nomineringer ved filmfestivaller i USA for musikfilmen til Larses sangom Tollundmanden - utroligt men sandt.


TV2 viste i november 1½ times koncert med bandet fra en af de første koncerter hvor der måtte lukkes 2500 tilskuere ind. Det var i smukke Silkeborg, koncerten osede af gensynsglæde mellem publikum og band og blev set, af af ikke mindre end 163.000 !


I sætlisten 2022 finder man altid en buket af sange fra Lilholts kæmpe store bagkatalog.

De store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald Det Kærlighed, Kong Pukkelryg og Onkel Christian vil altid ånde i sætlisten, og nu også i selskab med sangen "Gik I Byen Med det Grimme Hold” ...et hit (New Boo) af Kwamie Liv som Lars succesfuldt fordanskede i Toppen Af Poppen.


Fra sommeren´s koncerter i 2021 har samtlige anmelderne været meget begejstrede og som Midtjyllands avis skrev ”Lilholt gav festen vingerne tilbage”, eller som Ekstra bladet lidt mere bramfrit udtrykte det ”Lilholt Band ramte den lige i røven”.